Dreamer van byggd i frankrike av mycket omtyckta Rapido som har känsla för design. Med sin höga standard, smarta lösningar och snickerier av högsta kvalité, gör denna bil med sitt attraktiva pris till en spelare att räkna med!

DREAMER »

 

En stor nyhet för säsongen 2016 är Roadcar, med Globecar i ryggen och produktionen hos Sunlight i Capron spås Roadcar bli en succé! Precis som Sunlight är enkelhet med kvalité till oslagbart pris kännetecknet. Med den stigande efterfrågan på "plåtisar" kompletterar Roadcar Sunlight och marknaden på ett utmärkt sätt.

ROADCAR »

Globecar är gjord för den aktiva familjen där se och uppleva står i centrum. 

GLOBECAR »

Sunlight husbilar är Dethleffs budgetmodell och finns i ett begränsat antal planlösningar och modeller. I en Sunlight har man satsat mer på funktion till ett attraktivt pris, än på lyx och extrautrustning. Sunlight är mycket husbil för pengarna! 

SUNLIGHT »

 

Bürstner är idag en av Europas ledande tillverkare av husbilar. Det är inte bara den höga kvaliteten på fritidsfordon som lett till denna framgång, utan också deras ständiga motto: "I en Bürstner ska man alltid uppleva en komfort utan gränser!" Detta motto har varit ledstjärnan då de förverkligat ideér och koncept i de olika modellserierna - ända sedan slutet av 50-talet. 

BÜRSTNER »

Den fransktillverkade husbilen Rapido har tagit oss svala nordbor med storm. Dess mjuka former, sköna elegans och härligt varma färger, utstrålar en flärd som ingen kan låta bli att frestas av. Den äkta träkänslan genomsyrar hela bilen. En Rapido måste upplevas... 

RAPIDO »

 

ÖPPETTIDER MARS

BUTIK OCH FÖRSÄLJNING:
MÅN - TOR 9 - 18
FREDAG 9 - 17
LÖRDAG 11 - 15
SÖNDAG 11 - 15
VERKSTAD OCH UTHYRNING:
Verkstad MÅN - FRE 7.30 - 17.00
Uthyrning MÅN - FRE 9 - 16
Avvikelser och kommande öppettider »
TUMBO HUSVAGNAR
TUMBO 37
635 31 KVICKSUND
TEL: +46 (16) 200 68 68
GPS koordinater: Lat: N 59 grader 24' 31.0" RT90: X=6587691
  Long: E 16 grader 22' 5.2"   Y=1531972
Logga in